Може да се каже, че тази година определено не започна според всеобщите очаквания. Надали в първите мигове на 2020 г. някой си е представял, че още преди да изтече първото ѝ тримесечие, животът ще се промени из основи, а на човечеството ще му се наложи да се затвори по домовете си за дълъг период.

Но е факт, че именно това се случи. Ето защо, надявайки се ситуацията да отшуми с настъпването на жаркия сезон, повечето хора се зарекоха да се възползват максимално от свободата, която лятото носи със себе си, наваксвайки пропуснатото време, прекарано между четири стени.

Вижте снимки >>

Независимо от обещанията обаче, малко са онези, които действително успяват да реализират своя план. Но на Диляна Попова със сигурност ѝ се получава, тъй като още от средата на юни тя се намира на морския бряг, където се е отдала на приятни емоции и незабравими мигове със своя син Борил и нейни приятели, сред които са цигуларят Васко Василев и актьорът Калин Врачански.

Красивата брюнетка, която през последните години се изявява не само като модел, но и актриса, участвайки в редица родни кино продукции, избра Приморско за своята почивка. Очевидно това е един от любимите ѝ курорти у нас още от детска възраст, защото преди седмици тя сподели със своите последователи в Инстаграм, че мястото е изпълнено с множество спомени от миналото. Вероятно именно на тези плажове е прекарвала част от летните си ваканции от училище, разбира се, заедно със своите родители.

Но макар да изглежда така, сякаш Попова изцяло се е отдала на релаксация, това не е съвсем вярно. Всъщност, половинката на Асен Блатечки не спира с работните ангажименти и продължава да позира пред фотографския обектив.

Наскоро тя засне специална фотосесия за марка плажно облекло, която сякаш е вдъхновена от класиката "Флашданс". На кадрите визията на Диляна безспорно се доближава до тази на Дженифър Бийлс, превъплътила се в Алекс Оуенс, която денем работи като оксиженистка по строителните обекти в Питсбърг, а вечер се изявява като танцьорка в бар.

Изображенията показват звездата от "Останалото е пепел" на ръба на басейн, носеща цикламен цял банки, високо изрязан в страничните части. Косата ѝ, подобно на тази на Бийлс в култовата лента, е силно накъдрена, което допринася още повече за асоциациите с американската актриса.

"Грижете се за тялото си. Това е единственото място, в което трябва да живеете", гласи посланието ѝ към публикацията, събрала над 8 хил. харесвания.

А по всичко личи, че тя определено полага усилия за своето, защото фигурата ѝ е страхотна, както отбелязват нейните фенове в коментарите под поста ѝ.