Ако човек има навика да разглежда онези свои отминали публикации в социалните мрежи, известни още като "спомени", за които приложенията постоянно го подсещат и услужливо му предлагат още на началните си страници, то той с тъга ще установи, че по това време преди година, дори две, пролетта е била в своя разгар. Към днешна дата обаче тя съвсем не е така благосклонна както преди.

Даже напротив... Благодарение на честите дъждове и не толкова високи температури, напоследък климатът в България като че ли заприлича повече на този във Великобритания, макар че по ирония на съдбата напоследък там всъщност преобладават безоблачните дни.

Вижте снимки >>

Вероятно това е и причината, накарала много хора у нас да стегнат багажа си и да се качат на първия полет към някоя екзотична и далеч по-приветлива дестинация, чиито условия спокойно могат да се мерят с тези на самия рай. Точно както стори носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. - Марина Войкова, която отскоро се намира на слънчевите Малдиви. По-рано през тази седмица тя започна да споделя с последователите си в Инстаграм красиви кадри от своята ваканция, в която компания ѝ прави не само нейният любим Давид, стоящ зад обектива, но и тяхната малка дъщеричка Алегра.

Това е първо пътуване извън пределите на страната ни за момиченцето, родило се в началото на декември през 2019 г., а от фотографиите, които майка ѝ качва в платформата, ясно личи, че тримата си изкарват повече от добре.

Семейството е отседнало в спиращия дъха 5-звезден комплекс "Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi", разположен на атола Шавияни - в северната част на островната държава, който предлага на своите гости първокласно обслужване и множество удобства. Подобно на повечето хотели там, и този е изграден от множество луксозни вили, а освен това разполага с впечатляващ 200-метров инфинити басейн и страхотен спа център. Сред останалите предимства попадат детски клуб и градина за игра за най-малките гости.

Войкова качва снимките във виртуалното пространство без послания, оставяйки ги да говорят сами за себе си, а те определено казват много. На тях се вижда, че тя и наследницата ѝ прекарват по-голямата част от почивката си на лазурните брегове или в кристалните води на Индийския океан.

Междувременно светлооката хубавица от Елин Пелин, обявена за най-красива жена у нас преди 6 г., впечатлява почитателите си със своята прекрасна фигура по изрязани бански костюми от две части, която по нищо не издава, че е родила преди малко повече от една година. В интерес на истината тя влезе във форма само 6 месеца, след като даде живот на своята дъщеричка.