Сякаш напук на нестихващата пандемия, започнала преди повече от година, напоследък все повече хора у нас отказват да стоят послушно в пределите на страната ни, чакайки тревожната ситуация веднъж завинаги да отшуми, за да могат спокойно да се отдадат на почивка, някъде далеч от до болка познатата обстановка, заприличала вече на истински затвор. В последно време търпението на мнозина като че ли окончателно се изчерпа, изместено от непоколебимата решителност да посетят някоя екзотична дестинация, където, макар и за кратко, да обърнат гръб на обезпокоителните събития и новини, дебнещи от всеки ъгъл.

Една от тях е красивата водеща на предаването "COOLt" Натали Трифонова, която от почти седмица се намира в Обединените арабски емирства. Преди пет дни, точно навръх Великден, блондинката, която също така се изявява и като синоптичка на малкия екран, започна да споделя във виртуалното пространство снимки от ваканцията си в Близкия Изток. На тях тя позира пред фотографския обектив на различни места из космополитния Дубай, озаряващ нощта с безбройните си светлини, конкуриращи звездите, разпръснати по небето.

Вижте снимки >>

На изображенията, с които Натали радва почитателите си в социалната мрежа, тя носи съблазнителна вечерна рокля, подчертаваща изкушаващата ѝ фигура. Тоалетът с дължина до средата на прасеца, привлича погледите с V-образното си деколте, наред със силно изрязания си гол гръб, през който изящно се кръстосват тънки презрамки, както и висока цепка в предната лява част на полата, разкриваща стройните крака на притежателката ѝ.

Визията ѝ се допълва от сандали на висок ток, чиито каишки се редят множество капси, наред с малка бяла дамска чанта и чифт големи висящи обеци тип "халки", обсипани с блестящи камъни. Най-впечатляващият ѝ "аксесоар" обаче е нейната широка усмивка, която неизменно присъства на почти всеки кадър.

"Засенчваш Дубай с хубостта и най-вече с усмивката си", отбелязва един от феновете ѝ.

"Прекрасна", "Чувствена" и "Страхотна" гласят още една малка част от останалите комплименти, с които последователите ѝ в Инстаграм я затрупаха в коментарите под публикациите ѝ, показващи избрани мигове от нейния престой в Обединените арабски емирства.

Разбира се, първите кадри, които Натали качи в профила си, провокираха любопитството на немалко от потребителите на виртуалното пространство, накарало ги да се запитат кой я придружава в пътешествието ѝ. Някои от тях веднага побързаха да изкажат мнение, че тя е в компанията на мъж, но това се оказа съвсем грешно предположение. Истината е, че чаровното лице от малкия екран е в емирството заедно със своята 49-годишна майка Ванина, която работи като зъболекар, а също така и техни близки.

Трифонова неведнъж открито е споделяла, че за нея майка ѝ е най-важният човек в нейния живот. Тя дори споделя, че гледа на нея по-скоро като на своя приятелка. Истината е, че родителите ѝ се развеждат, още когато тя е била съвсем малка и оттогава Ванина отглежда дъщеря си съвсем сама, опитвайки се да ѝ подсигури възможно най-доброто бъдеще, компенсирайки отсъствието на баща ѝ, с когото рядко поддържат връзка.