Всеки мъж е добре запознат с едно от златните правила за спокоен живот, гласящо, че ако не иска да си навлече излишни проблеми на главата, разрушавайки мира в душата си, то в никакъв случай не бива да пита една жена за нейните години... А още по-фатална грешка би било, ако след евентуалния отказ продължи да упорства, като накрая реши сам да разбули мистерията, хвърляйки предположения за числа, по-големи от реалното.

Дори да оставим шегата настрана, факт е, че доброто възпитание превръща възрастта на дамите в забранена територия, в която не бива да се навлиза, най-малкото от уважение. Намеците по тази тема също не са приемливи, защото, макар и несъзнателно, човек е в състояние не просто да засегне събеседничката си, но и да накърни нейното достойнство...

Вижте снимки на Никол >>

Точно както Никол Станкулова без да иска стори с Гала, при това по националния ефир. Красивата синоптичка неволно доказа правотата на народната поговорка "Три пъти мери, един път режи", напомняща на хората, че трябва добре да подбират думите си, преди да ги изрекат.

Светлооката хубавица, изявяваща се и като ко-водещ в "На кафе", допусна сериозен гаф, заслужил ѝ остри упреци от страна на екипа на предаването. В рамките на шоуто самата тя разкри, че са ѝ се разкрещели в слушалката заради проявената нетактичност.

Една от разискваните теми в епизода бе нацисткия концентрационен лагер "Аушвиц", създаден по времето на Адолф Хитлер. Никол веднага се впусна в обяснения, изтъквайки, че е запленена от събитията в тази част на историята, въпреки че никога не е била там.

"Има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", изрече Станкулова, без да помисли как ще бъде разтълкувано казаното от нея.

Съвсем естествено, реакцията на 53-годишната ѝ колежка не закъсня и миг.

"Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла", отвърна ѝ светкавично блондинката.

След това светлооката хубавица опита да поправи недоразумението, като подчерта, че не това е имала предвид.

"Дори и цялата тази епоха до 89-а година. Това пък за нас таи някаква мистика и ни е далечно", завърши тя.