Пред всеки човек, изявяващ се като инфлуенсър, стои предизвикателството ежедневно да поддържа интереса на своите последователи в социалната мрежа към себе си. И макар за мнозина на пръв поглед това съвсем да не изглежда като непосилна задача, истината е, че тя е точно такава. Все пак, както се казва, в наши дни хората са виждали и две, и двеста, така че реално нещата, които са в състояние да привлекат вниманието им, не са много. Еротичните модели, навлезли в това така модерно напоследък амплоа, обаче знаят, че един от най-безотказните методи за приковаване на погледите са съблазнителните провокации. С други думи - голотата продава. За добро или лошо, така е било винаги, така ще бъде и занапред.

Ако трябва да посочим коя е най-изкусителната дама по нашите ширини, която често разпалва мъжките фантазии, служейки си със своя сексапил, то това несъмнено е Николета Лозанова. Да, ненапразно половинката на Ники Михайлов и до днес продължава да бъде сочена за най-успялата носителка на титлата "Мис Плеймейт" у нас, тъй като за разлика от повечето свои колежки, навремето тя се възползва максимално от популярността, идваща с короната, карайки я да работи в нейна полза. По този начин тя превърна името си, и по-точно неговите инициали, доближаващи се до тези на Джей Ло, в своя запазена марка.

Вижте кадъра >>

Без значение какви са пристрастията на мнозинството към нея, факт е, към момента Ни Ло е една от най-влиятелните жени в родния шоубизнес, съответно и във виртуалното пространство. Естествено, това означава, че брандовете, залели пазара, се състезават, за да работят с нея. Като всеки инфлуенсър обаче Лозанова знае, че трябва да разнообразява постовете си, иначе рискува да превърне профилите си в платформите за комуникация в своеобразен каталог на продукти, което съвсем не би се оказало печеливш ход, ето защо от време на време тя качва дръзки изображения, каращи страстите около нея да ескалират.

Така например преди часове бившата водеща на предаването "Папараци" сподели снимка, с която драстично покачи градусите в Инстаграм, радвайки мъжката част от своите почитатели. От известно време насам тя и половинката ѝ са в чужбина, давайки си почивка от забързаното ежедневие. Лозанова отказва да издаде къде точно се намират двамата, отбелязвайки мястото с "Някъде по света" и "Няма да ви кажа", но пейзажът, който преди ден разкри, показва спокойствието, царуващо там. Освен кадъра, разкриващ живописна картина на "черен" път, минаващ през дървета, над чиито корони се издига планина, тя също така пусна в акаунта си един от луксозната баня на хотелската стая, която са наели с футболиста. На него тя позира чисто гола, обърната с гръб към обектива, като се подпира с ръце на ръба на изпълнената с пяна вана.

"Няколко дни в рая", гласи посланието към фотографията, събрала повече от 21 хиляди харесвания и редица коментари.

Като 24-часови истории в мрежата тя показа и как любимият ѝ се припича под топлите слънчеви лъчи до открития басейн на комплекса, докато двамата се наслаждават на чаша студено бяло вино.

Доскоро Николета бе в Париж, където присъства на ревюта, състоели се в рамките на Седмицата на модата във френската столица, която продължава да тече. Някои родни медии дори писаха, че тя проучва последните модни тенденции, наложени от най-авторитетните дизайнери по света, като дори е закупила тоалетите, които е харесала на подиума. По-късно обаче плеймейтката се отправи към Вечния град - Рим, откъдето сподели снимка, на която носи дързък тоалет, състоящ се от силно изрязана къса черна рокля, чиито акцент е дълбокото деколте, върху която носи кафяво сако, а зад нея се разкрива спираща дъха панорама на населеното място.

"Обожавам те, Италия", пише тя.