Снощи по време на лайфа на „Къртицата“ стана ясно, че брюнетката не харесва бившата адреналинка Жана, която в момента води предаването „Къртицата на светло“.

Според източници на bliasak.bg причината за конфликта между двете била, че още докато Николета се подвизавала в базата на риалити формата, Жана посветила едно от предаванията си именно на нея. Ексадреналинката поканила в студиото гости, които да анализират поведението на Божинова, но се оказало, че през по-голямата част от ефирното време, тя била основно критикувана, а не хвалена.

Ето какво каза по този повод самата Жана: „Нека Николета дойде и ми каже в очите, че съм проявила лично отношение към нея и тогава ще й отвърна подобаващо. Лично аз нямам нищо против нея и не знам какъв й е проблемът с мен. Не знам защо не желае да каже пред всички защо точно не ме харесва и какво съм й направила, може би я е страх.... знам ли...“

Вижте снимки на Жана >>
Снимки от втората сватба на Николета >>

Междувременно тръгнаха слухове, че футболната съпруга не храни особено мили чувства и към друга водеща от същата телевизия, а именно Жени Калканджиева.