Откакто преди няколко дни мъжът до телевизионната водеща Гала публикува първите общи снимки на Димитър Рачков и половинката му Анита Димитрова, двамата сякаш събраха достатъчно смелост, за да започнат най-после да се появяват на публични места заедно, без да се притесняват. Така например вчера вечерта те отпразнуваха гръмко 22-ия рожден ден на блондинката, а тържеството се състоя в столичното нощно заведение, собственост на поп фолк певеца Константин, където наздравиците продължиха до сутринта.

За разлика от повечето влюбени обаче, които обичат често да засвидетелстват привързаността и силните си чувства един към друг, публикувайки задушевни и интимни кадри в социалните мрежи, актьорът и плеймейтката продължават все така упорито да бранят връзката си, държейки я настрана от фотографските обективи. И макар те да не са споделили и един общ кадър, намекващ дори бегло за романса им, познатите им се справят отлично в това начинание и без тяхна помощ...

Вижте снимки >>

Така например именно от кратките клипове, които изпълнителят на "Обади ми се" публикува като 24-часови истории в своя личен Инстаграм профил, издадоха къде двамата са избрали да посрещнат личния празник на Анита. От кадрите става ясно, че за специалния повод тя се е спряла на къса бяла рокля с тънки презрамки, демонстрираща фигурата ѝ, от горната част на която надолу се спускат множество дълги лъскави ресни в златист цвят, стигащи до коленете ѝ. От своя страна Рачков е заложил на светлосиня риза с дълги ръкави с разкопана яка.

Анита, Димитър, Гала и Стефан

Снимка: Официален профил в Instagram

Във видеата ясно се вижда, че комикът, който трудно може да бъде забелязан в нощни заведения, понеже по принцип избягва да ги посещава, този път се забавлява в компанията на своята по-млада партньорка, която не спира да танцува под звуците на музиката. Но все пак, както се казва, любовта умее да променя хората, а също така и техния мироглед.

Часове преди да се отправят към клуба, Анита сподели с последователите си във виртуалното пространство, че е получила огромен букет от най-различни цветя - по всяка вероятност подарък от Димитър, който съвсем скоро, след края на първия сезон на предаването си, ще се отправи на турне из по-големите градове на страната ни.

Снимка: Официален профил в Instagram

Честит рожден ден на мен“, гласи посланието ѝ към публикацията.

За отношенията между Димитрова и Рачков, който е с 27 години по-голям от нея, се заговори за първи път в разгара на лятото през 2020 г., когато тя го придружи на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, макар да се появиха заедно, двамата избягваха контакт помежду си. Няколко месеца по-късно обаче актьорът публично обяви, че са заедно, с което официално потвърди слуховете за романса им.

Откровението си Рачков направи от сцената на зала "Арена Армеец" по време на своето представление, което по-късно прерасна в шоу на малкия екран. Двамата се запознават през октомври 2019 г., а мястото на срещата им е снимачната площадка на музикалното видео към песента "Ние" на братя Аргирови, в което участват още Иво Аръков, Криско и Рафи. Твърди се, че нещата между тях стават сериозни едва четири месеца по-късно. През февруари т.г. редица български медии писаха, че двамата са заживели под един покрив, а кратко след това тръгна мълвата, че Димитрова е запознала половинката си със своето семейство.

Колаж: Facebook / Instagram