Преслава, която е една от най-големите звезди на "Пайнер" навърши 37 г. през изминалия уикенд, но едва днес публикува снимки от пищното тържество, с което отбеляза хубавия повод в компанията на своите най-близки хора. Преди броени часове изпълнителката на "Не съм ангел" сподели с последователите си в Инстаграм поредица от изображения, посредством които ги направи съпричастни към събитието, състояло се в столично заведение, с което тя посрещна новата година от своя живот.

На снимките се вижда, че за специалната вечер тя се е спряла на къса сатенена рокля в цикламен цвят, отличаваща се с едно паднало рамо, с която посреща гостите си на партито, докато малката ѝ дъщеричка Паола е облечена в нежен светлосин тоалет с разкроена пола, към който е добавена лента за коса с голяма пандела. Всички присъстващи се снимаха с рожденичката, застанали пред голяма стена с надпис "Happy Birthday", до която се редят множество балони в различни цветове и форми.

Вижте снимки >>

Сред тези, които уважиха празненството, бяха колегите ѝ Галин, Лидия, Софи Маринова, пристигнала със сина си Лоренцо и др. Разбира се, там бяха и онези хора, заемащи важно място в сърцето на брюнетката, а именно сестра ѝ Ивелина Колева и половинката ѝ Павел, с когото тя неведнъж е споделяла, че се чувства истински щастлива.

Преслава с Галин и Лидия

Снимка: Официален профил в Instagram

Певицата наруши традицията, оставяйки своята наследница да духне свещите на богато декорираната двуетажна торта вместо нея. Тя сподели този миг в няколко кратки видео клипа, които качи като 24-часови истории в социалната мрежа. Подобно на миналата година, когато отбеляза личния си празник на сцената, сега на Преслава отново ѝ се наложи да стори същото, тъй като след полунощ имаше участие в друг нощен клуб, където получи още поздравления и подаръци от своите почитатели.

И пак като преди точно 12 месеца, нейната добра приятелка Софи Маринова бе сред първите, честитили на бившата съдийка от "Гласа на България" нейния рожден ден, при това по познатия вече начин - с видео, в което пее нейна песен. Този път тя реши да изпълни част от хитовото ѝ парче "Водка с утеха".

Преслава с Павел и дъщеря им Паола

Снимка: Официален профил в Instagram

"Нека очите ти от щастие да блестят, в сърцето ти винаги любов да има, а на душата ти да й весело, защото днес е твоят ден рожден!", гласи посланието към клияа на Маринова.

"Стана 00:00 ч. и телефонът ми полудя. Започнаха да валят вашите честитки и пожелания, кои от кои по-красиви! Благодаря ви, че ме правите толкова щастлива и част от живота си! Обичам ви безкрайно много!", сподели самата Преслава.

Софи Маринова, Преслава и Лоренцо

Снимка: Официален профил в Instagram

Нейната голяма любов винаги е била музиката, затова в миналото изучава и завършва фолклорно пеене, което в крайна сметка я отвежда до компания "Пайнер". Родителите ѝ - Янка и Кольо, които работят като шивачка и международен шофьор, са били против това дъщеря ом да преследва кариера още в тийнейджърските си години, но въпреки волята им - още на 15 г., тя започва да пее по различни заведения. Преди Милко Калайджиев да я открие за голямата сцена, младата жена се е изявявала заедно с няколко оркестъра, първия от които се казва "Шанс", и е сформиран от самата нея и съучениците ѝ.