За разлика от мъжете, които по традиция не изпитват никакви притеснения, още повече угризения, да разказват надълго и нашироко за своите любовни завоевания на абсолютно всеки, сглупил достатъчно, та да изяви желание да ги чуе, жените по принцип са далеч по-дискретни в това отношение...

Или поне повечето от тях. Да, макар сдържаността действително да е по-присъща за дамите, отколкото за господата, сред представителките на нежния пол все пак има и такива изключения, които с готовност биха направили публично достояние своите сексуални авантюри. А една от тях несъмнено е Венета Райкова, която при всеки сгоден случай е готова да открехне вратата на спалнята си, за да позволи на своите почитатели да надзърнат в най-личното ѝ пространство, макар и за кратко.

Вижте променената Венета >>

Поредното свидетелство за това е последната интимна изповед на някогашната водеща на предаването "Папараци", появила се с гръм и трясък само преди няколко часа в личния ѝ Инстаграм акаунт. Отговаряйки на въпроси, отправени ѝ от нейните последователи в социалната мрежа, тя за сетен път доказа, че искреността е възможно най-добрата политика за безотказно привличане на всеобщото внимание, особено ако тя включва пикантни откровения. А в тях блондинката определено няма равна, което надали би било изненада за някого, при положение че навремето именно тя бе лицето на "Горещо".

След като през август миналата година авторката на осем романа, радващи се на сериозен успех у нас, направи шокиращото за мнозина признание, че предпочита да си тръгне по средата на полов акт, в случай, че той не я удовлетвори, сега разкри, че напоследък никой от ухажорите ѝ не е в състояние да задържи интереса ѝ за дълго време... При това независимо от техни физически дадености и качества, които по принцип предизвикват тежки въздишки у голяма част от дамите.

"Откакто преди почти 4 г. се разведох, нямам гадже, защото не искам връзки и обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 г. до 40 г., с които се виждам по един два пъти, защото всички ми омръзват бързо. На този етап от живота си не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм", пише 47-годишната Венета.

В средата на октомври журналистката сервира на своите фенове поредната порция изненада, качвайки в интернет снимки, на които е неузнаваема. Тогава много от потребителите на виртуалното пространство намериха видима разлика в чертите на лицето ѝ, носа, устните и дори очите. Към днешна дата мнозина са категорични, че тя е прибягнала до разкрасителни процедури, с които е променила за постоянно образа си, по подобие на редица други популярни в България личности, като Преслава, Галена, Алекс Петканова и т.н.