Лятото е в своя разгар... или поне такава е реалността в източната част на страна ни, която все още не е засегната от променливото време, носещо със себе си дъждове и ветрове. В западна България август може и да се усеща като късна пролет, но по родното Черноморие хората се радват на ярки слънчеви лъчи и високи градуси, благодарение на които плажните ивици са пълни с хора, събиращи тен върху хавлиените си кърпи.

Усещането за жаркия сезон ясно се долавя и в Инстаграм профила на половинката на бизнесмена Петко Димитров. Очевидно, загърбвайки шума и не толкова приятните климатични условия на столицата ни, двойката е решила да се отдаде на почивка по крайбрежието.

Вижте снимки >>

Вече от няколко седмици танцьорката радва своите последователи в социалната мрежа с горещи кадри, разкриващи мигове от нейната ваканция.

В последната си публикация Яна позира пред фотографския обектив върху черното АTV на своя съпруг, използвайки скалите и морската шир, в която се отразява залязващото слънце, за фон. Тя е облечена в цял бански костюм на тропически десен, по чието V-образно деколте се кръстосват връзки. Плажната ѝ визия се допълва от очила със златисти огледални стъкла в авиаторски стил.

Два дни по-рано тя качи в акаунта си галерия, съдържаща няколко изображения, показващи как се припича, легнала по корем върху SUP борд, носещ се в открити води, чийто жълти акценти се връзват перфектно с плажното ѝ облекло.

Стегната фигура на блондинката прави силно впечатление на нейните почитатели, които изразяват мнението си, че тялото ѝ изглежда така сякаш никога не е раждала. Но въпреки това тя е майка на две момчета - Доменик и Ян, съответно на 5 и 4-годишна възраст. Припомняме, че Петко има още един наследник от връзката си Мария Игнатова, той е най-голямото му дете и носи името Виктор.

Фотографиите, които Яна споделя във виртуалното пространство, стоят без послания, вероятно защото сами по себе си те са достатъчно красноречиви и нямат нужда да бъдат украсявани с думи. Тя също така е изключила опцията за локализиране на приложението, предпочитайки да остави в тайна своето местонахождение.