„Аз съм от семейство, в което се борим. Баща ми беше миньор. Аз съм най-малката от седем деца. Мама ме е родила на 37. Убедила съм се, че когато минаваш през тунел, от другата му страна има светлина и трябва да вървиш към нея...", сподели Патрисия пред "EVA". 

Певицата казва, че тя и майка й имали обща борба: "Тя живя три години с рак на лимфните възли и се бори възможно най-много, за да остане и да види моя успех, а аз бързах да успея, за да я видя как се гордее с мен."

Когато майката на Патрисия починала, й било нужно дълго време да се справи с болката. Преодоляла я, качвайки се на сцена, "откривайки нежността на публиката".

ижте снимки на Патрисия Каас >>

"Новият ми албум се казва „Kaas chante Piaf“ и е посветен на 50 години от смъртта на Едит Пиаф. Тя е жена, която познава болката. Със спектакъла, който ще видите, исках да отдам почит на вярата, страданията й, на нейната радост, страст, любов. Всеки на моменти има нужда от повече любов.“,
разказва французойката.

Турнето на Патрисия Каас започна през ноември 2012 и включва 125 концерт в най-престижните световни зали – Royal Albert Hall в Лондон, Carnegie Hall в Ню Йорк, Olympia в Париж, Театр оперетты в Москва, Sejong Cultural Center в Сеул. Каас и екипът й са работили над този проект две години. Подготвят го като лайв-шоу, после записват албум с Кралския лондонски филхармоничен оркестър.

Билети за концерта на Каас в София (21 юни), организиран от BG Sound Stage, можете да намерите в мрежата на Евентим.