Започвайки своята кариера, всеки модел мечтае един ден да попадне в полезрението на някоя голяма световна марка, която да го забележи и направи свое рекламно лице, поставяйки образа му върху страниците на престижно списание, считащо се за огромно признание за неговите дадености и качества.

Естествено, независимо от огромното желание на човек, едва малцина са тези, които действително успяват да преборят безпощадната конкуренция на индустрията, привличайки вниманието на брандовете към себе си.

Вижте кадъра >>

Е, със сигурност може да се каже, че красивата сестра на Саня Борисова - Рене, няма този проблем, защото нейно изображение вече два пъти е красило корицата на арабското издание на сп. "Vogue", превърнало се в най-значимото мерило за успех в този бизнес. Освен това преди часове светлооката хубавица сподели със своите последователи в Инстаграм, че е част от рекламната кампания на тазгодишната пролетна колекция дрехи на американската компания "Bloomingdale's", основана през далечната 1861 г. от Джоузеф Блумингдейл, която днес е изключително популярна в Съединените щати със своята верига луксозни универсални магазини.

Снимка: Официален профил в Instagram

Ирена, както е цялото ѝ име, качи в социалната мрежа свое селфи до билборд на дубайски булевард, на който се вижда как тя представя част от последните попълнения на модната линия с още четири души. Борисова е в центъра на снимката, седнала на диван и е облечена в дълго бяло сако, съчетано с тениска в същия цвят, която е запасана в широки дънки с висока талия, а визията ѝ се допълва от сандали на висок ток.

"Горда съм, че съм част от тази кампания, наред с толкова красиви хора!", написа тя към своята публикация.

Рене живее в Близкия изток от почти 16 години, там тя работи основно като модел. Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на три години харизматичната българка е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Самата тя определя това време за най-стресиращия период от живота ѝ, ето защо решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, сътрудничейки си с големи и известни марки.

В края на април м.г., отговаряйки на въпросите на своите почитатели във виртуалното пространство, Ирена разкри, че планира официално да се врече в любов на мъжа до себе си, минавайки под венчилото. Засега тя не е разкрила кой е нейният избраник, а също така, предвид пандемията, още не се знае датата на тяхната сватба.