Бившата съпруга на режисьора Ники Илиев - Саня Борисова, преди броени часове разкри в социалната мрежа, че е преборила коронавируса. За разлика от повечето популярни у нас личности, дали положителна проба за Covid-19, които информират феновете си за своето здравословно състояние още от самото начало, красивата актриса реши да запази своето в тайна, без да създава излишен шум около себе си, докато не се възстанови напълно.

Признанието ѝ изненада нейните почитатели, които съвсем не очакваха, че тя се е заразила, присъединявайки се към списъка с известни имена, които болестта не подмина.

В своята лична Инстаграм страница звездата от филмите "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут или всичко, което тя написа" качи галерия от три изображения, на които позира пред фотографския обектив облечена в черна пижама с тънки бели кантове. На кадрите тя е седнала на ратанова градинска люлка и се наслаждава на ноемврийските слънчеви лъчи с широка усмивка на лице, а къдриците на косата ѝ се спускат свободно върху нейните рамене.

Вижте снимки >>

За щастие обаче от думите ѝ, съпровождащи снимките, става ясно, че заболяването е преминало без усложнения и днес тя се чувства добре. Нещо повече, след стриктното спазване на периода на изолация, през който отговорно е стояла затворена в пределите на своя дом, светлооката хубавица е дала отрицателен резултат на втория си тест.

"Днес празнувам негативен тест за Covid, след 14-те дни карантина вкъщи. Не беше най-приятното преживяване, но съм щастлива, че мина и то сравнително леко при мен. Пазете се и се грижете за себе си и своите близки! Желая на всички ви здраве и сила!", пише тя.

"Пази се! Радвам се че е минало по-леко при теб!", "Прекрасна новина! Отново изглеждате зашеметяващо на снимките!" и "Щастливи сме да те видим здрава и усмихната, Саня. Продължавай да сияеш!" гласят една малка част от коментарите под поста ѝ.

През последните няколко месеца Саня се изявява като дизайнер на дамски дрехи, като фотосесията на дебютната колекция на марката ѝ "SANAYA" бе заснета на фона на прекрасния Париж. Самата тя е едно от рекламните лица на модния бранд. В специално интервю за Dir.bg тя сподели, че съвсем скоро се очаква да излезе новата ѝ колекция. Освен това пред сайта тя сподели, че паралелно с тоалетите, подготвя нова продукция по собствен сценарий. Предвид тежкото време и пандемията, завладяла целия свят, тя ще бъде заснета на части.