Тери Хачър е жена, която човек трудно може да забрави, независимо дали се намира в обсега на медийното пространство, или умело го избягва. Тя е любимка на няколко поколения - всяко, запомнило я по свои начин и в различна роля. Едни все още я виждат като Катрин от "Танго и Кеш", други я пазят в съзнанието си като сексапилната половинка на Клак Кент - Луис Лейн, от сериала "Новите приключения на Супермен", за трети е съблазнителното момиче на Бонд във "Винаги ще има утре", а за всички останали тя ще си остане хубавата и миловидна Сюзън от сериала "Отчаяни съпруги".

Брюнетката с големи и изразителни очи, в чиито вени тече индианска, италианска и ирландска кръв, има зад гърба си множество проекти както на голям, така и на малък екран. Независимо в какъв образ се превъплъти, тя просто омагьосва зрителя със своя чар. Ненапразно нейната емблематична снимка, на която позира само по наметалото на Супермен, е била най-сваляното изображение в интернет през 90-те години.

Вижте снимки >>

И до днес Хачър е запазила своя зашеметяващ външен вид, независимо от факта, че вече е на 57 г. При това нейната красота е напълно естествена, защото тя е от малкото актриси, които са обявили война на разкрасителните процедури и не прибягват до употребата на ботокс, а за пластични операции не може и дума да става. Тя е на мнение, че всяка дама е най-привлекателна, когато е напълно натурална, без излишни намеси и подобрения. А какво по-добро доказателство за тезата ѝ от самата Тери?

През последните три години звездата е по-активна в личния си Инстаграм акаунт, където споделя свои снимки с почитателите си. Тя не се притеснява да качи изображения без грим, по домашни дрехи или от фитнес залата, на които обаче не се старае да изглежда секси, въпреки че именно това я прави още по-привлекателна. Така например преди броени часове холивудската знаменитост качи в платформата няколко фотографии от отдиха си в Австрия, където е отседнала в прекрасен хотел, разположен в близост до езерото Алтаусзее, известно със своята удивителна красота.

"Дойдох тук, обзета от скръб и тъга, но спокойствието, обхванало заобикалящата ме природа, ми вдъхва увереност, че ще успея да се излекувам, връщайки се към своето по-добро "Аз". Вече се чувствам много по-спокойна и бавно започнах да идвам на себе си", написа през първия ден от престоя си там носителката на редица отличия, сред които са "Златен глобус", "Еми" и "Гилдията на актьорите".

В публикацията си обаче тя не споменава каква е причината за тежкото ѝ душевно състояние и мъка, превърнали се в причина за нейното бягство. Посланието ѝ завършва с обещание, че ще държи в течение своите последователи за всички преживявания, с които ще запомни почивката си в европейската страна.

И така, спазвайки дадената дума, днес Тери качи нови кадри, на които се вижда, че решила да влезе в леденостудените води на естествения басейн, сгушен между високи планински възвишения, както обясни самата тя. На една от снимките тя се усмихва широко, докато лежи на кей, облечена в цял черен бански с дълбоко V-образно деколте с кръстосващи се връзки, разкриващо нейната завидна и съблазнителна фигура, която тя поддържа с интензивни тренировки.

"Тяло за милиони", написа един от нейните фенове, а друг допълни: "Това е причината навремето Супермен да се влюби в нея". Всички комплименти, редящи се под поста ѝ, са своеобразно доказателство, че промяната, неизбежно засягаща външния вид с хода на времето, не трябва да се приема като нещо лошо, защото начинът, по който изглежда някогашната обитателка на "Уистерия лейн" (или улица "Глициния") от хитовата телевизионна поредица, свидетелства, че очарованието съпътства една жена през всяко десетилетие от живота си, стига тя да запази достойнство, приемайки възрастта си, вместо да изпитва притеснение от нея.

Показвайки чувството си за хумор, Хачър качи две забавни снимки в стил "Инстаграм срещу реалността", като на първата от тях тя позира по бански със слънчеви очила, докато на втората вече носи шушляково яке, спасявайки се от сравнително ниските температури.