Георги Христов пя пред пълна зала 1 на НДК, където снощи представи официално новия си албум „Изгарям” с галаконцерт. Пред 5000 почитатели поп идолът изпълни всички песни от диска – един проект в стил мелодичен поп, в който се редуват майсторски балади с денс композиции. И с албума, и с галаконцерта си Георги Христов доказа, че е творец, който се стреми хората да усещат музиката му не само като забавление, а като духовно изживяване. 

Нови за софийската публика бяха заглавия като „Безумна нощ”, „Много причини има”, „Души”, „Искам само” и баладата „Сбогом” – песен, с която започва новият албум на Георги Христов и с която артистът завърши удивително емоционално първата част на концерта си. След нея той изтича да се преоблече за секунди и без да прекъсва шоуто продължи програмата си с фантастичен акустичен сет, в който предложи още от своите обичани хитове. Авторските му парчета „Иди си”, „Искам да съм сам”, „Щракам си с пръсти”, „Сезони” в компанията на още една песен по негови музика и текст, която не е изпълнявал на свои спектакли от излизането й – „Всичко или нищо”, за пореден път  по време на концерта накараха публиката в залата да затаи дъх. Обивена бе реакцията на изпълнението на песента, дала името на албума – „Изгарям”.

Последваха продължителни аплодисменти, с които почитателите извикаха любимеца си седем пъти на бис.

След галаконцерта в София Георги Христов започва коледно турне с тематични концерти в страната. Първият от тях е само след седмица – на 2 декември, в Дома на културата „Борис Христов” в Пловдив. След него певецът ще се срещне с почитателите си във Варна, където на 11 декември ще представи коледната си програма и в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. И в двата града певецът гостува за втори път със свой концерт през тази година, като първите бяха в рамките на Националното му турне - 2014г.

В началото на 2015г. Георги Христов ще реализира турне в САЩ и Канада, където също ще представи новия си албум „Изгарям”. Някои от градовете, включени в тура, са Чикаго, Лас Вегас, Тампа, Детройт, Ванкувър, Калгари, Торонто и Монреал. Предстои уточняване на пълната програма и конкретния график на събитията.

Организатор на турнето на Георги Христов в Америка е Фондация "Експертни инициативи".