Есенният сезон идва с едно забележително ново присъствие -  модерният  джентълмен стъпва на модния подиум със стил, който среща традиционното шивашко майсторство с  новите тенденции, изисканата аристократичност - със съвременната практичност и функционалност.  

Вижте колекцията>>

Четири основни тренда, водещи в мъжката мода за сезон есен – зима 2015/2016 и разработени в последната колекция на Andrews/, очертават елегантния стил на новия джентълмен: 
 

Micro Adventure

Сasual линията Micro Adventure е посветена на красивите преживявания на крачка от дома. Това е мода за малките любими бягства в условията на всекидневието: уикенд сред природата, градска разходка, спорт в парка, барбекю на двора, среща с приятел. 
  
Преобладават естествените меки материи, които носят уют, удобство и усещане за релакс – памук, кадифе, вълна. 

Цветовете са органични, близки до природната гама: свежо зелено, стар тютюн, оранж с есенен нюанс,  меко червено,  топло жълто, дълбоко тъмнолилаво, кафяво розе. Акцент е изразителното каре в перфектно балансирани цветове и мащаби. Памучните пуловери се съчетават с джинси, карирани ризи, кадифени елеци и якета с гарнитури от различни материали.
 
Social Superheroes

Линията Social Superheroes представя модели за ежедневието, в които аристократизмът се среща със съвременното градско удобство и модерния дизайн с характерната за Andrews/ спортна елегантност. Вдъхновение за колекцията са  героите на съвремието - движеща сила на обществото.
Асоциацията със спортните колежански униформи внася ретро нюанс, интерпретиран с   креативност и впечатляващ дизайн. 

Цветовете са  бяло,  минерално жълто-зелено, ултрамарин,  гълъбово,  тъмносиво, средиземноморско синьо,  грахово зелено, активно червено, синьо.
Перфектни силуети, ретро райета, шпиц деколтета и пайпинг подчертават непреходната елегантност на джентълмена  в новата перспектива на 21-ви век.
  
Essence

В линия Essence креативността на дизайнерите превръща Smart стила в Luxury. Акцент са опростените форми и изчистените,  минималистични линии. Безупречен мат финиш, прецизен дизайн и внимание към детайлите придават висока класа на облеклата.

Есенцията на стила се крие в традиционното шиваческо изкуство и персонализираното, специално отношение към дрехата, което е в пълна хармония  с новия модерен етикет на съвременния джентълмен.     
Цветовете са горчица,  джиндифил, разнообразни нюанси на синьо, „черно кафе“.  

Акцент е карето -  памучно и вълнено, а жакардът е със силно монохромно присъствие. Дискретни лога доказват, че стилът винаги остава подвластен на малките детайли.

Business

Серията Business интерпретира модерно правилата на корпоративния протокол. Силуетът е подчертано втален, като строгата линия  е разчупена  с модерна изчистена геометрия, иновативни промени в конструкцията, гарнитури и срязвания. Акцент са изразените карета, които придават характер и шик на успелия мъж.  Цветовете са в традиционната за деловия делник тъмна тоналност.

Само на 9, 10 и 11 октомври, по време на Andrews/ Fashion Weekend, във всички магазини на марката ще откриете актуалните тенденции за сезона в новата колекция на Andrews/ със специални ценови условия.