Тя обаче изобщо не й отговорила. 20-годишната връзка на Мик с Джери приключи, когато през 1998 г. тя разбра, че Лусиана е бременна от него.

Вижте снимки на Лусиана и сина й от Джагър >>


47-годишната актриса и модел довери, че все още съжалява за болката, която е причинила на Джери.

"Понякога правим неща, които причиняват болка на други хора, и след това съжаляваме. Никога не съм планирала да нараня, когото и да било, така че, ако го сторя, след това се разкайвам. Съжалявам за Джери. Не съм искала да я нараня, но сега съм омъжена и вниквам по-добре в тези неща. Бих изпитала омраза, ако ми се случи подобно нещо", обясни тя.

"Преди няколко години написах писмо до Джери, в което я помолих да ми прости. Тя обаче въобще не ми отговори. Не очаквах това от нея, но исках да знае, че съжалявам. Бях влюбена в Мик, но плачех всеки ден, докато бях бременна. Всичко бе толкова отвратително - цялото това внимание и раздялата, онова, което хората мислеха за мен. След това се роди Лукас и той бе моята утеха", каза още Лусиана, пише БТА.

Макар Джери да не й е простила, Лусиана поддържа добри взаимоотношения със 73-годишния Мик Джагър, който описа като чудесен баща на 17-годишния им син Лукас.

"Мик и аз сме добри приятели. Той все още е много привлекателен, но не ме разбирайте погрешно - не в сексуалния смисъл", допълни Лусиана.

Морад се омъжи за Марселу Карвалю през 2006 г. Двамата имат 5-годишен син.