Родителите заведоха 2-годишното момиченце на благотворителен турнир, а фотографите не спряха да го снимат как се гушка в майка си. Габриела има брат близнак Жак Оноре Рение, който обаче не беше на стадиона.

Вижте снимки на близнаците >>

Бившата шампионка по плуване от Южна Африка все още не се е решила да си пусне косата. Тя я подстрига през 2015 г. заради грижите покрай децата си. Тогава принцът сподели, че изглежда страхотно.

Шарлийн и Албер II се ожениха през юни 2011 г. Близнаците са внуци на покойната холивудска звезда Грейс Кели и на принц Рение Трети. Жак е маркиз Де Бо (на името на бастиона в Прованс), а Габриела е графиня Карладес (по името на бастиона в Оверн).

Албер Втори има и две извънбрачни деца, момче и момиче, които той призна много след раждането им - Жасмин Грейс, чиято майка е бивша американска сервитьорка, и Александър, роден от бивша френска стюардеса от Того.

Принцът плаща издръжка и на двете деца, но те нямат право да претендират за престола. По неофициална информация Албер II има още извънбрачни деца.