Всяка майка е отговорна за здравето на своето дете, но колко дами си дават сметка, че всички изкушения, които позволяват на малките човечета, са пагубни за здравето им. Винаги гледам да храня дъщеря си с биохрани. Това е важно за мен като отговорен родител”, сподели пред woman.bg водещата.

Вихра не се стиска за скъпите здравословни продукти. „Вероятно сега ще има хора, които ще ме репликират: „А колко струват биопродуктите в магазините? Не всеки може да си ги позволи...” Аз обаче веднага ще им отвърна: „А колко струват антибиотиците на децата ви, с които ги лекувате, след като се разболеят?” Дайте пари за една биоябълка, а не за пакет хрупащи боклуци, съчетани с близалка и полети обилно със захарен сок, оцветен с Бог знае какво”, наставлява Вихра.

Най-накрая Вихра преодоля раздялата си с Иван. Кризата от проваления брак вече е отминала. „Човек е толкова щастлив, колкото си позволи да бъде. Никой не може да те направи щастлив или нещастен, никой не може да те вкара в криза, това го правим ние самите. Моите гости са мои учители, надявам се учители и на всичките ми зрители, защото най-истинските уроци ни дава живият живот”, смята водещата.

Последните обвинения на Иван към Вихра
Вижте снимки на Вихра >>