Дара сподели: Наследила съм от баща си талант, чар, а от майка ми усмивката, която постоянно седи на лицето ми и разсъжденията, които правя преди да действам”.

Вижте снимки на Дара и Ива >>

Басистът на Сленг избра името на Дара. Беше по времето на едно турне, на границата между пролетта и лятото. Обсъждахме сума ти имена”, разкри в предаването Cool’Т Ива Екимова.

Бащата на Дара загина навръх 7-ия й рожден ден. Момичето има прекрасни спомени с него. В негова памет Дара направи ремикс на песента „Синьо”:



Ива Екимова сподели, че ще подкрепи дъщеря си в избора й да бъде певица, но държи Дара да завърши висше образование и да знае езици. „Времето го изисква, няма как”, вметна Ива.

Тя сподели, че е извървяла дълъг професионален път: „Най-голямото предизвикателство са хората. Един продукт, още повече телевизионен, ще бъде успешен, ако зад него стоят качествени хора... На 17 бях „момиче на късмета”, сега съм жена с късмет. Щастието не ти го носи никой отвън. Затова няма значение дали ще си тук или в Америка, за да си щастлив”, заяви с усмивка Ива Екимова.