Котето с тъжно изражение участва в 11-ия Международен панаир на играчките в Ню Йорк със специалната си марка играчки, облекла и мебели, носещи нейното име.

Тардар Сос каквото е истинското име на домашния любимец на Табата Бундесен, позира на специална фотосесия за медиите и феновете с продължителност 2 часа и половина.

Вижте снимки >>

Сърдитата котка
е от град Финикс, щата Аризона. Тя стана световна знаменитост, след като братът на стопанката й пусна неин портрет в интернет. Сега Тардар Сос се радва на близо един милион фенове във Фейсбук.

Тя стана герой на онлайн видеоигри, има своя търговска верига и е на път да стане и холивудска звезда.

Филмът с нейно участие ще бъде продуциран от компания "Broken Road Productions", която стои зад комедии като "Пол Бларт: Ченгето в мола" с Кевин Джеймс и "Джак и Джил" с Адам Сандлър.

Сърдитата котка вече има участия в различни програми, сред които "Добро утро, Америка" и дневното токшоу на Андерсън Купър, допълват от БТА. В. "Дейли експрес" пише, че филмът й ще бъде от типа за Гарфийлд и главната героиня ще може да говори. Според слуховете в екранното приключение ще й партнират Уил Фарел и Джак Блек.