Лили разкрива и някои от тайните на своя успех. Тя винаги избира перфектни музиканти и после очаква от тях точност, коректност, както и да не пият. "Не мисля, че някой би могъл да се измори от дисциплината и графика, защото така нещата вървят, а иначе – не" - казва певицата.
­
С дисциплина тя поддържа и слабата си фигура. "Имам си специална диета, която сама съм си измислила. Като я кажа на някого и ми отвръщат „Аз не мога така!”. Ами като не можеш, тогава яж и дебелей!

Сутрин, като стана, изпивам една чаша топла вода. После изпивам едно кафе с малко млекце и това е и закуската, и обядът ми, защото ставам към 13 ч. Изгладнявам към 4-5 следобед и тогава изяждам една попара със сирене. Едно малко сухарче с много малко сиренце и гореща вода. Без захар и без сол. След това храната, която е малко по-здрава, я пазя за вечерта, защото човек като е гладен, не може да заспи. Това важи и за мен, затова късно вечерта ­ към 9, 10 или 11 ч, изяждам един или два белтъка с малко сол. Обичам да си хапвам и карфиол с мед, много е приятно. Не ям месо. И още нещо ­ след всяко ядене изпивам по една чаша преварена гореща вода
" - разкрива певицата почти спартанския си режим.

Любимият гримьор на Лили Иванова ѝ посвети фотоалбум >>

Вижте снимки на Лили Иванова >>