Това призна актрисата Елен Колева за писателя Калин Терзийски пред останалите участници във "Фермата". Вижте снимки >>

Запознали се в социалната мрежа. „Реши да става поетеса и ме намери във "Фейсбук", да й помогна”, каза от своя страна Калин. 

Актрисата добави, че любовта им продължила цяла година. Но писателят се оглеждал и за други жени. "Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало да свикна с това, един вид се изживява като спасителят в ръжта", обясни Елен, цитирана от "Блиц".

През цялото време, докато били заедно, тя изпитвала вина, защото смятала, че Калин пие заради нея. "После и аз почнах - първо бяло вино, после червено... Срещнах един страшен човек с устойчива ценностна система. В един момент се оказа, че няма никаква ценностна система. Това не можах да понеса", добави тя.

Въпреки силната любов, която са изпитвали един към друг, Елен е категорична, че ще се омъжи за друг. "Няма да сме заедно с него", отсече актрисата.

Не съжалявам за нищо, което преживях с него. Толкова много ме вдъхнови, че написах 2 стихосбирки, докато бях с него. Втората – „Бездната, в която скочих”, ще излезе скоро. Тя е посветена на Калин Терзийски, добави Колева.

Междувременно във "Фермата" започнаха да прехвърчат любовни искри между рапъра Dee и манекенката Десислава Тричкова. Двамата се усамотиха, за да си поговорят на четири очи. „Много си интересна и си много готина! Пак ще си поговорим”, каза в края на „срещата” рапърът. А пред камерите призна, че харесва Деси, но е на 32 години и трябва да я кара по-бавно.