Той включва 11 песни, които тя изпълнява на френски език, съобщи Франс прес.

Вижте снимки на Лара >>

45-годишната певица припомни, че е пяла на 10 езика - френски, английски, италиански, испански, немски, португалски, турски, руски, китайски и холандски.

"Родена съм в семейство с 4 култури. През целия си живот сутринта слушам музика на френски, вечерта - на италиански, през деня - на английски, а през уикендите - на испански", поясни Фабиан.

Тя добави, че вече слуша музика по различен начин след неприятния инцидент през 2013 г., заради който имаше проблеми със слуха.

"Това е много лош спомен. Слухът ми малко пострада, но нещата не са сериозни", разказа Лара, пише БТА.

Става въпрос за няколко малки инцидента през 2013 г. - силен звук прозвучал в слушалките й, докато била на телевизионна площадка, а след това същото се случило и по време на световното й турне, което тя била принудена да прекъсне.

"В разстояние на година преустанових работата си като изпълнителка и се подложих на различни терапии. Подобен инцидент те кара да прекроиш наново всичко", коментира Фабиан.

След Белгия и Франция, като част от промоционалното турне на албума й "Ma vie dans la tienne", певицата идва отново в България. Тя ще пее в зала 1 на НДК на 24 април, 2016 г.