Номинираните се състезаваха помежду си с изпълнения на емблематични хитове, докато газят в легени, пълни със змиорки и тор. Певицата Люси представи по блестящ начин песента "Ai Se Eu Te Pego". Нейният колега Орлин Павлов бе малко разсеян от препятствията и текста на румънската песен "Dragostea Din Tei" по време на изпълнението си. Къци направи спонтанно забавно шоу с най-актуалния хит в момента "Gangnam style" и разсмя гостите в студиото.

Люси Дяковска получи най-нисък зрителски вот, което силно разстрои една от съквартирантките й в шоуто - годеницата й Камелия. Плачейки, тя зададе на Никол, Вяра и Любов въпроса "Толкова ли е тъп българският народ, че така гласува". Камелия се възмути, че с изключение на Багата в къщата са останали хора с по-малки постижения от Люси.

Вижте снимки на Люси >>

Дяковска направи успешна кариера на мюзикъл сцената в Германия, а най-големият й успех дойде с риали шоуто "Pop Stars", което я направи член на момичешката група No Angels и любимка на зрителите. Тя продължава да участва в много немски ТВ състезания, а българската публика успя да се докосне до нея още в "Music Idol", където тя бе жури заедно с Вили Казасян, Фънки и Есил Дюран.