Двамата са заедно от 14 години, официално са семейство от 2009 година. Имат две деца - 7-годишната Джорджия и 3-годишният Кристиян.

Вижте снимки на семейството >>

"Имали сме трудни моменти, своите хубави и не дотам добри периоди. Но ако човек прояви старание, внимание и търпение и е способен да прави компромиси, се оправят нещата. Ако има любов, се преминава през всичко. Особено когато вече ги има децата", казва Наталия пред списание "Love style".

"Така че имали сме всякакви препятствия във връзката, но чак дотам не сме стигали - да се разделим и да не живеем заедно, защото сме се скарали. Поне засега. А и едва ли щях да родя второ дете, ако мислех за развод", добавя тя.

Според нея слуховете са, защото "трябва да се пише нещо скандално и драматично", а тя рядко дава интервюта и по думите й медиите си измислят, за да е интересно. Съпругът й, който се занимава с финанси и диаманти в ЮАР, отдавна свикнал с подобни публикации и не им обръщал внимание, защото е наясно, че са "плод на фантазиите на някого".

Наталия го определя като много романтичен мъж, който често й подарява цветя без повод или й пише писма.

През годините са й приписвали връзки с други мъже, а последният слух е, че са я видели със сочения за наркобос Димитър Вучев-Демби.

"Дори не го познавам и това е най-смешното. През годините са ме свързвали с какви ли не мъже, но поне с другите съм се запознавала, а този специално никога не съм го виждала. Пълно безумие!", коментира Гуркова.

Тя разказва още, че с Доналд Тръмп се запознали на Хавайските острови на конкурса "Мис Вселена", когато тя представи България през 1998 година.

"Доналд Тръмп е изключителен джентълмен, добър оратор и се държа много естествено", споделя Наталия.