Мира Добрева разказа за страданията си и унижението, които е преживяла в Рим.

Вижте снимки на Мира >>

Водещата отишла там с приятелка, но тъй като страдала от тежка мигрена, която точно там се обострила, се наложило да прибегне до услугите на местните медици.

"До болницата имах надежда, че ще попадна на лекари - една мигрена е в крайна сметка, какво толкова - няколко банки, заради обезводнения организъм, коктейл от болкоуспокояващи и за час-два минавам през ада. Тук обаче поостанах в него. Около... 12 часа. Като добавим и неистовата болка 12 часа преди да се принудя да опра до услугите на бързата помощ в Рим и тяхното спешно отделение, спокойно мога да кажа, че наистина видях ада и лекарите в него му подхождаха", написа още Мира в пространен Фейсбук статус.

Въпреки че всичко било чудесно оборудвано и на ниво, отношението и професионализма на персонала възмутили дълбоко водещата.

"Може да сме бедни на медицинска апаратура и оборудване, обаче сестрите как слагат абокатите - от първия път! Лекарите може и да са сърдити понякога, но винаги адекватно реагират така, щото един нищо и никакъв мигренозен пристъп могат да овладеят за 2, вместо за 12 часа!
Още един повод да се радвам, че си живея в България...",
завършва водещата.