40-годишната адвокатка по човешки права застава пред обектива на Ани Лейбовиц за корицата на майския брой на Vogue.

Вижте снимки >>

Амал стана майка на близнаците Ела и Александър през юни 2017 г. Тя споделя пред списанието, че те вече говорят. Казват "мама" и "тати", споделя красавицата и добавя: "Джордж се погрижи "мама" да е първата дума, която казаха."

56-годишният Клуни споделя, че тя е главата на семейството.

"Тя е професионалистът, аз съм аматьорът", споделя актьорът пред Vogue. "Тя се справя с всичко перфектно."

Амал и Джордж се срещат през 2013 г., когато общо приятел завежда Амал в къщата на Клуни на езерото Комо в Италия. Двамата си говорят до късно през нощта.

"Естествено, че беше красива. Но мисля, че беше очарователна и брилянтна. Животът ѝ бе толкова вълнуващ - клиентите, които поемаше и супер човешката работа, която вършеше. Бях запленен от нея от момента, в който я видях", казва Джордж.

Амал също била силно заинтригувана от него. "Има едно нещо в живота, което е от най-голямо значение за щастието и то е нещото, върху което имаш най-малък контрол", споделя Амал за влюбването. И допълва, че не е била сигурна, че на нея някога ще ѝ се случи.

"Бях на 35, когато го срещнах. Не беше ясно дали някога ще се влюбя така. А нито имах желание, нито бях екзалтирана от идеята да създавам семейство, без да съм го почувствала", признава красавицата.

След като вече е срещнала Джордж, тя допълва: "Чувствах го като най-естественото нещо на света. Преди това се надявах, че има такава любов, която е огромна и не изисква никакво пресмятане и вземане на решения."