От мига, в който официално се избави от попечителството на своя баща, оказало се неин личен затвор, Бритни Спиърс не спира да се отдава на всичко онова, което ѝ е било забранено през последното десетилетие и половина. В момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. Разбира се, в това нямаше да има нищо лошо, ако не прекрачваше границата на допустимото, само че очевидно тя няма подобно намерение. Напоследък действията на принцесата на поп музиката, както я наричат, често граничат с безрасъдство, но тя сякаш изобщо да се вълнува как биха изглеждали те в очите на хората, нито пък как биха се разтълкували от пресата.

Доказателство за това са поредните ѝ провокативни кадри, които според нейните почитатели са достойни не толкова за платформата на Instagram, където всъщност ги публикува, колкото за тази на OnlyFans. На повечето от изображенията, заснети на лазурна плажна ивица, блондинката позира пред фотографския обектив, намиращ се по всяка вероятност в ръцете на съпруга ѝ Сам Асгари, застанала на колене в плитчините на естествения басейн. Въпреки хората, които се виждат в далечината на пясъка зад нея, тя е чисто гола, само с червена плетена шапка с широка периферия на глава.

Вижте снимки >>

Макар дързостта си обаче, Бритни все пак е появила известно благоприличие, прикривайки съществените части на тялото си. Така например на някои изображения тя е покрила гърдите си с ръце, а върху слабините си впоследствие е поставила емотикон с формата на сърце, най-вероятно за да няма повод администраторите на социалната мрежа да премахнат публикациите ѝ.

Откакто с фитнес инструкторът официално си казаха "Да" един на друг, двамата са неразделни, като не спират да пътуват, сякаш отказват да сложат край на медения си месец. През определен период от време носителката на редица награди "Грами" споделя във виртуалното пространство кратки клипчета, направени на различните места, които посещават заедно. Неотдавна те се отдадоха на романтично пътешествие с яхта, а преди това отскочиха до Обединеното кралство.

Певицата и фитнес инструкторът се запознаха през 2016 г. по време на снимките на видео клипа към песента ѝ "Slumber Party". Любовта между тях пламна мигновено и оттогава двамата са неразделни. Макар през последните няколко години чуждестранната преса неведнъж да писа, че Асгари е паднал на едно коляно, искайки ръката ѝ, Спиърс официално обяви годежа им през септември миналата година.

"Тя е в екстаз", каза тогава източник на сп. "Peoplе", разкривайки, че мъжът е задал големият въпрос в дома на блондинката, намиращ се в Лос Анджелис. "Той е нейната скалата. Грижи се тя да се храни добре и да тренира. Тя разчита на него за всичко. Той работи и има свой собствен живот, но се опитва да прекарва колкото се може време с нея", допълва той.

Влюбените се ожениха девет месеца, след като оповестиха годежа си. В началото на тази година звездата обяви, че е бременна, но през март каза, че е изгубила бебето.

Това е трети брак за блондинката. От втория си съпруг Кевин Федърлайн, с когото бяха заедно в периода 2004-2007 г., тя има двама сина. Преди това за кратко беше омъжена за Джейсън Александър, с когото се познават от детските си години.