Напоследък, сякаш напук на пандемията, накарала световния шоубизнес да притихне, Ирина Шейк изобщо не кротува. Очевидно бездействието не е в кръвта на красивата рускиня и за разлика от повечето звезди, затворили се примерно по домовете си, тя продължава да взема участие в различни проекти, с които радва своите обожатели.

Например, в началото на този месец тя се появи на модния подиум в Лос Анджелис, облечена в предизвикващо въображението бельо, представяйки есенната колекция на марката "Savage X Fenty", която е собственост на поп певицата Риана, заедно с Деми Мур.

Вижте снимки на Ирина >>

Но дефилето определено бледнее по съблазън, съпоставено с провокативните снимки на супермоделът за ноемврийския брой на чешкото издание на сп. "Vogue", за които, въпреки есенните градуси навън, тя захвърли настрана дрехите си и позира пред фотографския обектив чисто гола. Показвайки извивките на перфектната си фигура, бившата половинка на Брадли Купър за пореден път затвърди позициите си на абсолютна повелителка на мъжките фантазии.

Кадърът, красящ корицата на списанието, е заснет в градината на дома на Донатела Версаче, намиращ се в Милано. За него брюнетката е качена върху каменен монумент, а на фона зад нея се издига огромна стена от зелени листа, пълзящи по черна решетка. Ирина прикрива съществените части на тялото си с две порцеланови плочки със светлосини и жълти мотиви, в чиито център се вижда логото на бранда "Versace".

"Щастлива съм, че съм в тази толкова специална къща", написа Шейк към един от последните си постове в своя личен Инстаграм акаунт, който към момента е събрал повече от 360 хил. харесвания.

"Нереална!", написа Дуа Липа, присъединявайки се към множеството коментари на известни личности, които се възхищават на визията на Шейк.

В социалните си профили модната библия сподели още едно изображение на 34-годишната Ирина, на което тя е легнала в легло, закривайки плътта си с декоративни възглавници, чиито калъфки, подобно на всичко останало в жилището на прочутата дизайнерка, превърнало се в снимачна площадка, са обсипани с шарките на марката дрехи.

"Дали домът ни все още е нашето лично пространство, или с всяко ново обаждане чрез приложението "Zoom" се превръща в публично? Сега имаме шанса да надзърнем там, където преди това не сме имали възможност, а околните могат да ни видят така, както никога досега. Докъде сте готови да стигнете?", гласят думите на "Vogue", представящи фотосесията на Шейк.