Няма никакво съмнение, че през последната година и три месеца пандемията успя сериозно ощети артистичния свят, оставяйки неговите представители без работа за сравнително дълъг период от време. И въпреки че впоследствие шоубизнесът успя някак да се пригоди към тежката ситуация, в която изпадна, а напоследък животът малко по малко сякаш започна да се връща към познатото си русло, оказва се, че все още има изпълнители, на които им се налага да се борят с трудностите и изпитанията дошли с коронавируса.

Преди часове усилено се заговори, че дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, която доби популярност у нас благодарение на редица провокации, при това още като непълнолетна, няма никакви участия. Слухът, че певицата е останала без работа обиколи някои от родните медии, а като доказателство за въпросното твърдение, в материалите пише, че тя е превърнала своя личен профил в своеобразен онлайн магазин, в който продава дрехите си, за да спечели пари.

Вижте снимки на Сузанита >>

Макар да е неясно дали кариерата на 18-годишнат брюнетка е в застой, лишавайки графика ѝ от всякакви професионални ангажименти, както изтъкват публикациите, факт е, че преди часове тя качи като 24-часова история в платформата кадър на своя пола, обсипана с бели и сини пайети, която действително е обявила за продан през своите почти 270 хил. последователи в социалната мрежа. Към изображението Сузанита е посочила размера на дрехата, а също така е написала, че иска за нея сумата от 27 лева.

Снимка: Официален профил в Instagram

Снимката, показваща явното ѝ желание да се раздели с някои от облеклата в гардероба си, не само изненада нейните почитатели, но също повдигна у тях някои въпроси за положението, в което се намира, след раздялата на нейните родители. Преди три месеца редица издания писаха, че след брак, продължил почти две десетилетия, Орхан и Шенай Мурад са решили да се разведат по взаимно съгласие, изтъквайки, че документите по процедурата били подадени, като двамата очаквали съдебното решение. Според тогавашните публикации Шенай дори се изнесла от семейния им дом, който се намира в Пловдив.

Малко по-късно тръгна мълвата, че краят на взаимоотношенията им е дошъл заради финансови проблеми, тъй като средствата им не стигали. Дали това наистина е така не е ясно, понеже никой от тях не е коментирал официално темата. Факт обаче е, че докато Сузанита се изявяваше активно на сцената, преди новият вирус да обърне ежедневието наопаки, тя влагаше хонорарите си предимно в разкрасителни процедури и интервенции, променяйки визията си.