В момента шоубизнесът може и да е в затишие, но въпреки това "работещото момиче на Холивуд" - Мелани Грифит, определено знае как да накара всички да говорят за нея. Макар и вече да е прехвърлила 60-те, бившата съпруга на Антонио Бандерас продължава все така силно да привлича вниманието на хората по целия свят.

И как би могло да е иначе, при положение, че тя е истинска легенда в Меката на киното, а филмите с нейно участие днес са сочени за класики. Поредното доказателство за това, че актрисата все още не е забравила как да предизвиква всеобщ интерес е галерията с две снимки, появила се преди часове в нейния Инстаграм акаунт.

От кадрите зрителят може да направи няколко логични заключения:

Вижте снимките >>

Първо, независимо от факта, че се счита за "изтъркано клише", възрастта действително е просто едно число. А когато човек притежава силна воля, подобно на тази на звездата, комбинацията от цифри просто не е в състояние да повлияе на външния му вид.

Второ, очевидно носителката на "Златен глобус" не използва нито възрастта си, нито коронавирус пандемията като оправдание, зад което да се скрие, отдавайки се на бездействие. Точно обратното, по всичко личи, че вместо да се затвори в къщата си, тъпчейки се с шоколад от сутрин до вечер, за да стимулира производството на хормони на щастието в тялото си в тези трудни времена, тя продължава усилено да тренира, поддържайки добрата си физическа форма.

Трето, за разлика от повечето популярни имена, събличащи се за щяло и нещяло, Грифит го прави в подкрепа кампанията на Kit Undergarments за Световния месец за борба с рака на гърдата.

Изображенията, които Мелани публикува, са заснети в банята на нейния дом. На тях тя позира седнала на ръба на мраморната си вана с кръстосани крака. Пред обектива тя носи единствено розово бельо, което е комбинирала с обувки на нисък ток, а на главата си има хавлиена кърпа.

В посланието, съпровождащо фотографиите, актрисата обяснява, че всеки желаещ да се сдобие със сутиен или бикини с висока талия като нейните, може да го стори на сайта на кампанията, като част от сумата за покупката ще отидат за научноизследователски фонд за лечение на рака на гърдата. Освен това тя пише, че всяко споделяне на поста ѝ осигурява дарение от 1 долар.

Снимка: Официален профил в Instagram

Много известни личности подкрепиха Грифит в начинанието, но и не успяха да скрият възхищението си към визията ѝ в коментарите.

"Толкова си красива", написа първородната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур - Румър, която наскоро също зарадва почитателите си с провокативни кадри.