Благодарение на мрачното и дъждовно време, обхванало пейзажа навън, може и да изгледа така, сякаш лятото все още е прекалено далеч, но истината е, че с всеки задраскан на календара ден, то се приближава все повече. И понеже времето има навика да се изнизва неусетно, докато се усетим - жаркият сезон вече ще е в разгара си.

Разбира се, това означава, че в момента привържениците на горещите преживявания вече са започнали усилено да работят върху плажната си фигура, която да демонстрират на някой лазурен бряг, провокирайки както възхищение, така и завист у хората наоколо, опитващи се да хванат слънчев загар върху хавлиените си кърпи.

Вижте кадъра >>

Да, всеки иска да изглежда максимално добре в решаващия "миг на истината", когато захвърли дрехите си на пясъка, заставайки срещу куп непознати само по бански костюм. Тогава от най-голямо значение е да покаже, че нито годините, нито гравитацията, или неутешимият апетит, развил се внезапно по време на дългия престой у дома през пандемията, не са успели да окажат каквото и да било влияние върху тялото му.

Естествено, популярните имена, а може би най-вече те, също искат да се покажат във възможно най-добрата си светлина, а и физическа форма, стъпвайки на крайбрежната ивица, тъй като мисията да останат инкогнито, независимо къде отидат, по традиция винаги се увенчава с провал. Ето защо в момента дори знаменитостите прекарват немалко време в спазване на диети, броене на калории и не на последно място - тренировки във фитнес залите. Точно както Галина Крудова, по-популярна у нас като Галя от разпадналия се вече дует "КариZма", която от миналата седмица насам е решила да промени визията си, отслабвайки.

Преди ден тя качи в личната си Инстаграм страница снимка, с която обясни на почитателите си, че е започнала да работи по въпроса. На кадъра певицата, която от дълго време насам живее в Лондон, позира пред фотографския обектив по спортен екип в прасковен цвят от две части, като междувременно измерва талията си с шивашки метър.

"Положението е сериозно. Идва лято и е време да се влиза във форма. Натрупаното "излишество" точно в тези дни е видно повече от всякога, а слънцето и свежото време съвсем естествено ни стимулират да се вземем в ръце и да направим нещо по въпроса.

Та, аз започнах с една лека подготовка миналата седмица и вече започвам да виждам резултат. А от днес моят фитнес заедно с всички други отварят врати.

Нека не бъдем прекалено критични към себе си, обичам убедителната реплика на моя любим автор Боб Проктър, който казва: "Започни точно от там, където си, с точно това, което имаш!" И в този ред на мисли - започвам сега и оттук", пише в своята публикация певицата.