От известно време насам в медийното пространство се носи слухът, че от идилията под покрива на семейство Гущерови вече е останал само бегъл спомен... Нещо повече, неотдавна се появи материал, твърдящ, че съпругът на Светлана я подлага на физически тормоз.

В него дори бе описан случай на насилие от страна на Християн, разиграл се преди няколко дни в дома им в Бояна през малките часове на нощта, в който бизнесменът е упражнил сериозен натиск върху пръстите на ръката на половинката си. Според публикация плеймейтката се обадила в полицията, сигнализирайки за агресивното поведение на мъжа си.

Вижте снимки >>

Преди часове обаче еротичният модел опроверга тези твърдения, публикувайки кратко видео като 24-часова история в личния си Инстаграм акаунт, заснет в автомобила ѝ. На него ясно се вижда, че тя е съвсем добре и няма видими травми, както бе посочено във въпросната статия, обиколила редица сайтове.

Нещо, повече, за да покаже на последователите си, че е напълно невредима, на кадрите блондинката е захвърлила дънковото си яке върху облегалките на задната седалка, разкривайки ръцете си, и дори изпраща въздушна целувка към обектива, наблягайки на факта, че пръстите ѝ не са контузени.

Светлана и Християн

Снимка: Официален профил в Instagram

"Не бях подготвена за стори или снимка, но днес някои медии ме изненадаха. Специално клипче за тях - без грим, леко рошава и с две прекрасни ръце", пише Светлана към поста си.

По-късно тя категорично заяви пред роден сайт, че няма нищо достоверно в написаното от медията и тя никога не е подавала жалба срещу Гущеров. Според нея причината за честата поява на подобни лъжи е завистта, които някои хора изпитват към семейното ѝ щастие. Майката на две деца подчерта, че между нея и любимия ѝ не е имало сериозни скандали, още повече пък заплахи за развод.

Снимка: Официален профил в Instagram

Напротив, той бил както прекрасен съпруг, така и чудесен баща, затова двамата вече искат трети наследник, въпреки че по ѝ препоръка на гинеколога трябвало да изчакат поне до ноември т.г., когато ще се навърши една пълна година от раждането на сина им, появил се на този свят със секцио. Все пак носителката на титлата "Мис Плеймейт" не скри, че, подобно на всички двойки, с Християн понякога също спорят, но само и единствено по две конкретни теми. Първата е за теглото ѝ, понеже той смята, че тя трябва да качи малко килограми, докато Светлана е на противоположното мнение. Втората касае слабостта на дъщеря им към сладкото, която съпругата на Гущеров се опитва да сведе до минимум, а той настоява, че момичето трябва да яде всичко, което поиска.