Изпитвам недостиг на време за семейството си и затова предпочитам да прекарвам с тях всяка минута, в която не съм заета с работа”, обяснява Армутлиева, която има две дъщери Маргарита и Алма от съпруга й Тим.

Щастливите хора обикновено правят каквото им харесва и го правят успешно и добре, обичат и са обичани, обожават движението, не се подчиняват на клишета, черпят удоволствие от досега с какъвто и да било вид култура и от природата, от комуникацията с различни хора, без предразсъдъци, с повече човечност и т.н. Обичам да гледам дъщерите си как растат всеки ден, да слушам как ми говорят, как се променят и как стават все по-интересни човешки същества”, разказва Саня пред "Монитор".

14-годишната Маргарита я определя като по-аналитична, по-обрана, много мислеща, изключително отговорна и по английски деликанта. По-малката й щерка Алма е на 11 години и е много музикална. Малката свири на пиано, ходи на уроци по пеене и на школа по танци. Наскоро поискала да я запишат на театрално студио. „Също така играе тенис и ако я питаш какво иска, тя вече знае – иска да е актриса, певица или диджей. Лоша работа”, смее се щастливата майка.

Най-хубаво ми е, когато сме заедно. Така постигам вътрешния си баланс и мога да понеса всички трудности. Иначе обичам да се предизвиквам, мъжът ми още повече обича и затова правим разни екстремни неща”, заключава продуцентът.
ИЗБРАНО