52-годишният Деп беше обвинен в домашно насилие от съпругата си Амбър Хърд. Тя твърди, че актьорът нееднократно й е посягал и получи ограничителна заповед срещу него.

Ванеса Паради, с която Деп прекара 14 години, го подкрепи. Тя го определя като „чувствителен, любящ и любим човек“, съобщават от БГНЕС.

Според нея, обвиненията на Хърд са възмутителни. "Изживях с него 14 прекрасни години", пише Паради в писмо до TMZ.

Хърд показа синини >>
Вижте снимки на Джони и Ванеса >>

Дъщерята на Джони и Ванеса - Лили-Роуз, също го защити. Тя публикува своя снимка като бебе с баща си и написа:

"Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото".

Думите на Паради потвърждава и бившата жена на Деп Лори Ан Елисън, която също заявява, че актьорът никога не е бил груб с нея. Дори не е повишавал глас.

Джони Деп не бе официално женен за Ванеса Паради. Освен Лили-Роуз (17), имат и син Джон Кристофър (14). Двойката се раздели през юни 2012 г., когато Деп се влюби в Хърд.

Междувременно Джони обяви, че възнамерява да даде телевизионно интервю, в което ще се опита да докаже на почитателите си, че не е "бияч на жени". Кога и пред кого ще се "изповяда", не става ясно. Но намерението му е да говори скоро след приключването на концертната му обиколка с групата Холивудски вампири.