Ивет Григорова гостува в новото предаване на Венета Райкова "Горещи срещи", където разказа за сватбата на дъщеря си.

Вижте снимки от сватбата >>

На сватбата освен Луиза, която е била с кубинки, майка ѝ също е заложила на подобен стил. Тя коментира: "Луиза е доста нетрадиционна, тя има собствен стил и роклята ѝ пасна като втора кожа."

Ивет сподели, че сватбата е била "много лежерна, много непринудена, много естествена. Всичко беше много прекрасно, много вълнуващо и много леко и ефирно."

Освен това обаче е имало и сълзи, но те са били от умиление и щастие.

За отношението ѝ към зет ѝ Мартин тъщата разказа: Няма значение аз какво точно мисля, въпреки че много харесвам Мартин - страхотен човек с невероятно отношение към Луиза. Наистина много я обича и това се чете в излъчването им. Те просто изгарят от щастие."

Ивет добави, че Луиза "вече две години за момент не е променила мнението си, че това е човекът, с когото иска да остарее."

Тя обаче не разкри къде се подвизава в момента младото семейство и каза, че дори тя не знае къде са, "защото помолиха да ги оставим само двамата. Със сигурност не са в София."

Ивет Григорова сподели, че няма проблем с това да стане млада баба: "Господ си знае работата. Ако се случи, ще бъдем още по-щастливи. Всичко си е с времето в реда на нещата, така че голямо щастие ще бъде да се случи един ден и това."

На дъщеря си е пожелала "да бъде щастлива и този пламък, който гори в очите им никога да не угасва и да гори със същата сила."

Преди повече от 20 години Ивет Григорова създава модната агенция „Ивет фешън”.