Линдарева сподели, че е била изненадана, че тя напуска формата. "Поне 3-4 човека бяха по-нискорейтингови от мен", допълни тя.

Вижте снимки на Зорница в къщата >>

"Сигурна бях, че на финал ще останат Константин, Фънки и Захажаева", прогнозира Зорница.

За Захажаева, с която се познават от предишно издание на Big Brother Зорница каза: "Аз толкова я харесвам. Бях разочарована в първите часове, но вече не съм."

Допълни, че Людмила я е обвинявала в безхарактерност и сподели: "Тя бъркаше човещината с липса на характер."

Тя бе много нападана заради отношенията ѝ с фолк-певеца Константин, за това, че флиртува с него, а той е семеен мъж. "Вътре станах жертва на другарски съд, 7 души се правеха на морални стожери", каза Линдарева. Според нея тя се е държала естествено, а останалите са се опитали да я съдят, за да прикрият собствените си постъпки.

"Аз съм вкарана като жена съблазнител, а не като счетоводител",
допълни красивата Зорница.

Тя отхвърли коментарите, че е повторила първия сезон на риалити формата, в който е участвала. "Този сезон ми беше много по-приятен. Изключително щастлива се чувствам", допълни Линдарева.

Зорница разказа и за драматичния момент, в който е признала за аборта си. То било инспирирано от нападката на Динко, който ѝ казал, че тя е 35-годишна и не е достатъчно красива, за да създаде семейство.

Тя сподели, че връзката ѝ с човека, от когото е забременяла, вече е приключила. Той бил 39-годишен турчин, който много искал да има семейство и деца. Това се е случило преди година и половина година-две, а след случката Линдарева изпаднала в депресия.

"По принцип съм против да се коментират такива неща, защото изглежда все едно хората търсят рейтинг. Но в случая просто така стана, трябваше да се защитя", обясни Зорница поведението си в къщата и допълни:

"Не съм толкова евтина, за да си правя реклама или сензация, за да стигна до финала."