На официална церемония ще бъдат връчени статуетки в 17 категории от българския моден и шоу бизнес. Събитието,ще има за цел да награди най-успешните и доказали се в своята област творци, модели, актьори и медийни личности.

Сред  номинираните за най-стилна дама на годината са три фолк звезди - Галена, Андреа и Цветелина Янева, а в категория с тях попадат собственичката на "Музейна галерия за съвременно изкуство" Деница Атанасова, актрисата Елена Петрова и бившият министър Надежда Нейнски.

Номинираните попфолк изпълнителки попадат в още една категория - "Музикант на годината", където с тях ще се конкурират още Алисия, Мария Илиева и Нели Петкова. Разбира се, че не може да мине без Елена Петрова пък в категорията "Актриса на годината", в която тя е номинирана с колежките си Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Кърджилова, Стефания Колева и Диана Любенова.

В категорията "Модел на годината" сили ще премерят Биляна Йотовска, Даниела Арнаут, Гергана Полежанова, Гергана Дончева, Христина Несторова и Таня Илиева. За "Фотомодел на годината" ще спорят Диляна Попова, Николета Лозанова, Златка Райкова, Ирена Милянкова, Антонина Илиева и Бориса Тютюнджиева. "Телевизионна водеща на годината" имат шанс да станат Радост Драганова, Венета Райкова, Вили Сечкова, Камелия, Маги Желязкова и Нина Никол.

Вижте снимки на номинираните >>