Певците се изправиха в директен сблъсък един срещу друг. Suga Mamma' изпяха песента на En Vogue "Free your mind", а Михаела изпя "Rolling in the deep" на Adele. Журито беше в състав от трима души. Васко Василев отсъстваше, заради ангажимент в чужбина. Мага, Поли и Мария решиха Михаела да напусне шоуто.

След вчерашния концерт на живо много от участниците в ”X Factor” не бяха доволни от изпълненията си и от прекалено острите критики на журито.

Вероятно поради недоволството на феновете, че журито е много меко в оценките си към младите певци, съдиите в ”X Factor” започнаха да използват по-остър език. Истинска ТВ война се разрази между Васко Василев и Мага, които постоянно си отправяха личностни нападки. Поли Генова и Мария Илиева също бяха по-снизходителни към участниците от своите отбори и доста остри спрямо останалите певци. Самите състезатели също се изнервиха.

Вижте снимки от вчерашния концерт >>
Снимки от първия концерт >>

Феновете на предаването коментираха, че след като чул критиката на Поли, Мартин Александров се опитал да й покаже неприличен жест. Стела пък не остана никак доволна от изпълнението си на рок парче. „Някои са родени да бъдат рок звезди, други не. За пореден път станах за смях“, коментира брюнетката.

Сред другите, които слязоха от сцената буквално побеснели, бяха Ангел и Моисей. Те изпяха първи рок парчето си, но заради проблеми със звука не чували добре музиката и това им попречило да се изявят на ниво. А зад кулисите двамата казаха, че ако това продължава да им се случва, няма смисъл да се борят занапред в шоуто, писаха от bliasak.bg. В последствие момчетата се извиниха публично за отношението си към екипа на "X Factor".