Останалите номинирани за изгонване, освен Борис Братухчев и Цветелин Николов, бяха Никита Джонсън, Ирена Петрова и Пламен Димитров. За него обаче линиите за гласуване бяха затворени, защото е с травма - извадил е рамото си по време на мисия, затова бе извън къщата под лекарско наблюдение.

Вижте снимки >>

Преди да чуе, че остава да се бори за голямата награда, Никита сподели на въпрос за външния си вид, че "сърцето й е върху кожата".

"Аз съм я прежалила", каза тя.

Никита и Цецо бяха в остър конфликт в къщата. При излизането си той не пропусна да обиди нея и част от останалите съквартиранти пред водещия Ники Кънчев, заради което бе освиркан от публиката. Последните дни Цецо обаче не скъпеше комплименти и целувки за Катя, макар преди това "да се разписа" с флирт със Силвия.

Приятелят на Анита Болярова - Илиян, влезе в къщата. Той не е доволен от "държанието й" и каза, че ще си изяснят отношенията. За Пламен Богданов коментира, че "няма проблем", въпреки че именно заради него заплаши Анита с раздяла в ефир. Двамата имат 20-годишна връзка.

В студиото при Ники Кънчев бяха Никол Станкулова, Павел Чернев, Иво Танев и социологът Татяна Буруджиева.