Сред феновете ми има както тийнейджъри, така и зрели мъже. Често получавам комплименти или букети с цветя” – призна певицата пред екипа на клубa. Звездата на музикална компания Пайнер допълни, че е имала и доста неприлични предложения. „Питали са ме колко пари искам, за да вечерям с еди-кой си. Не обръщам внимание на такива просташки подмятания.

Емилия сподели, че от 4 години насам има таен почитател, който непрекъснато й се обажда по телефона и я изненадва за всеки празник с подаръци. „Никога не съм го виждала на живо, но не е телефонна любов, ако за това си мислите. Колкото и невероятно да звучи, става дума за мой верен фен, който се интересува единствено от професионалната ми кариера и нищо повече!”  - категорична е изпълнителката.

Вижте снимки на фаталната Емилия >>

На въпроса дали половинката й я ревнува от множеството обожатели, фолк звездата заяви: „Не съм от жените, които дават поводи за ревност. За мен е важно, когато сме заедно да не се излагаме. В умерена доза ревността е доказателство, че все още има любов между двама души.

След триумфалното си участие в БИАД, Емилия готви нова изненада за феновете си. До дни ще видим талантливата певица в най-провокативния й видеоклип, правен до момента. В него русата изкусителка сменя няколко визии, като се появява отново като фатална жена, но този път чисто гола, само по бодиарт. В клипа към песента „Двойно” компания й правят няколко мъже, сред които чернокожия футболист с френски произход Юнес Бенжалюн, които играе в отбора на Коко Динев – „Локо” Пловдив.

Емилия като блондинка и брюнетка >>

Снимки на Емилия >>

Снимки на Анелия и Емилия с децата им >>