Аз още от много малка винаги съм организирала представления пред блока, събирах разни деца нещо да правим, да си играем. Някой, ако не идваше на репетиция, аз плачех, и си казвах: Защо те не ме обичат, те затова не идват да репетираме и винаги ги режисирах, организирах, правехме страхотни сцени. Никога не съм си представяла, че аз мога да стана актриса, обаче е адски вълнуващо и веднъж като почнеш и не можеш да спреш и се амбицираш и още повече и повече” - казва красавицата от  "HDSP: Лов на дребни хищници".

Вижте снимки на Яна >>

През септември ще можем да видим Яна Титова и във филма „Кецове”. Лентата разказва историята за шестима младежи. Сценарият на филма е дело на младия актьор Валери Йорданов. “Аз съм от Пловдив и там играя едно пловдивско момиче. Беше много смешно, защото мисля, че Валери не знаеше въобще, че съм от Пловдив. Аз веднага припознах себе си от преди 7 години някъде. Беше много приятно, компанията в този филм беше много страхотна, освен това снимахме на морето.

"Аз имам страшно много късмет" - с усмивка отбеляза актрисата. "Заобиколена съм от хора, които ме обичат и подкрепят. " И добавя, че не би направила компромис с хората, които обича, за сметка на работата.