„Изключително сме развълнувани да продължим разрастването си в България с първи магазин в северната част на страната. Убедени сме, че бъдещите ни клиенти ще оценят нашата бизнес идея качество и мода на най-добра цена“, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M ще подари ваучери на стойност 20 лв. на първите 100 души пред магазина. През целия ден всички клиенти ще получат подарък заедно със своята покупка. Студентите пък ще получат 20% отстъпка на продукт по избор при показването на студентска книжка. Освен това при покупка над 50 лв., всеки клиент ще получи ваучер на стойност 10 лв.

Магазинът ще предлага мода за жени, мъже, младежи и деца, включително колекциите аксесоари, H&M+, H&M Mama и H&M Sport. Разположен е на 2 200 кв.м. и ще бъде зареждан ежедневно с нови модели. Магазинът ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10 ч. до 21.30 ч.

Този сезон колекцията на H&M е вдъхновена от бохо стила и градската елегантност. Пролетта става по-ярка с цветове като светло розово, синьо и сиво, които доминират сред предложенията. Ключови модели са разкроената пола, свободните блузи и женствените аксесоари. H&M Плевен е 12-ят магазин на марката у нас .