"Трогната съм! Предстоят ми изпити в ПУ "Паисий Хилендарски", които се надявам да са успешни. Искам да уча "Публична администрация". В деня, в който качих снимки, не съм си и помисляла, че ще стигна до финала, а още по-малко, че ще спечеля. Благодаря ви!", коментира Габриела Иванова, след като разбра, че е спечелила конкурса на Dir.bg.

Снимки на победителката >>
Всички финалистки >>

Най-красивата абитуриентка на 2015 година бе избрана от жури в състав:

Михаела Филева - певица и музикант, Български изпълнител на годината (2015, 2014), Жена на годината - музика (2013)
Антон Касабов - актьор в Холивуд и модел, 3 пъти световен шампион по бойни изкуства, 5 пъти европейски шампион на таекуондо
Константин Лунгов - театрален актьор, любим герой от рекламите, тв водещ от БНТ, MAD TV и ТВ7
Даниел Денев - танцьор, хореограф, актьор и модел, двукратен победител в Dancing Stars - Виетнам

"Много приятно впечатление ми направи Томислава Тушинова от Петрич заради по-нестандартния си, но забележително уместен стил. Елегантна и с перфектен избор на рокля и грим е също Елеонора Стоянова от Пазарджик. Но, осланяйки се на първоначалното впечатление, такова най-силно ми направи Габриела Иванова, която очевидно съчетава всички тези качества, плюс изразено и приятно излъчване", коментира Константин Лунгов.

Наградата за Габриела е 8-дневна почивка на красивия п-в Халкидики (05.09.2015) за двама, осигурена от туристическа агенция "Солвекс". Хотелът е "Across Coral Blue" 3*, разположен на красив пясъчен плаж до курортно селище Геракини, в живописния залив Торонеос. Пътуването е с организиран автобусен транспорт, а престоят в хотела включва закуска и вечеря.