В перфектна форма и отличен екип, в ефира на Нова ТВ ще видим  Люси, Латинка Петрова, Дани Милев, Теодора и Дънди от група Акага. Заедно, те ще запишат парчето “Черешката на тортата” – в 5 различни стила и куплета.  
 
* * * * * * *
 
Латинка Петрова ще смъмри шеф  Иван Манчев и ще го побутне няколко пъти по кутията със задължителни продукти в началото на музикалната седмица. С истински бабини рецепти и много настроение, тя ще смае гостите с гостоприемството си. Латинка ще започне вечерта с изненада, като каже на всички, че няма маса и трябва да държат чиниите си в ръце. Минути след това красиво дървено пано на стената ще стане маса. Латинка ще пее, ще разказва забавни истории, а всички ще останат пленени. 
 
Димитър Митев - Дънди ще трябва да сготви риба, която никога не е приготвял – във вторник, когато посрещне гостите си в Бояна. Той ще получи най-сериозното предизвикателство от шеф Манчев – да сготви нещо, което не  е правил досега. На вечерята гостите искрено ще се забавляват, а за изненада, ще влязат в ролята и на жури. 
 
Теодора Стойкова ще шашне звездите с подаръци – букети с бонбони и карикатури, в сряда. На вечерята ще се заформи хоро, всички ще запеят народна песен, а Люси ще преоткрие себе си в тази музика.
 
Кулминацията на сезона ще забърка Дани Милев, в четвъртия ден от седмицата – с песен, посветена на „Черешката на тортата”. В нея ще се включат всички от звездите, като всеки от тях ще пее в собствения си стил.
 
Дани ще запише парчето и още на следващия ден ще го подари на всички – на гости при Люси Дяковска. Освен че ще меси хляб и ще сготви цели 3 малки супи в цветовете на българското знаме, певицата ще реши сама да сглоби масата за вечерята!