Здравословната напитка е идеалният старт за деня на соул дивата, която ще изнесе първия си концерт у нас на 1 юни в зала 1 на НДК.

„Аз никога не съм пазила гласа си, пяла съм с цяло гърло, не съм се щадила! Единственото, което направих преди няколко години, е, че спрях да пуша, и смятам, че направих добре. От 15-годишна изпушвах по 30 цигари дневно! Сега вече приех да живея по-здравословно”, споделя "аристократката на брит попа".

Тур бусът й ще паркира на родна земя още на 30 май, а два дни по-късно феновете ще се насладят на двучасово шоу с хитове като "Been Around The World", "This Is The Right Time" и емоционалните композиции от новия й албум "Seven".

„Основна тема в албума е капанът, в който жените често попадат – този на несподелената, обречената или мазохистичната любов. В десетте парчета давам идеи как да се измъкнем от подобни клопки. Животът ми не е особено вълнуващ, затова си измислям истории. Обичам да ги разказвам”, откровена е носителката на Brit. "Seven" e чувственият саундтрак на завръщането й в чартовете след 10-годишна пауза, в която се отдаде на филмова кариера.

За първата си среща с родните фенове тя пристига с 20 души екип, 8 от които са музикантите от бенда й. Сред тях е съпругът й Иън Дивейни, чиято втора специалност e акустичната китара и пианото.

Билети се продават в мрежата на Eventim на цена от 40 до 80 лв., а организатори на бутиковото шоу са „БГ Саунд Стейдж”.