Много знаменитости щели да влизат в епизодични роли в шоуто, което стартира на 27 септември, и ще се появяват само за цвят. След като "Господари на ефира" е част от bTV, няма пречка това да стане. Според слуховете двойката е поканена да се появи в риалитито. Ако и другата мълва се окаже вярна - че водещ до Елена Петрова ще бъде Краси Радков от "Шоуто на Слави", то сълзи от смях ще пускат зрителите. Другият спряган за водещ е Димитър Павлов от "Това го знае всяко хлапе".

Бианка Панова ще бъде от професионалните танцьори, които обучават звездите. Другото голямо име на хореографията е Памбос Агапиу. Той също ще бъде танцувалната половинка на една от звездите. Говори се, че това е Аксиния. Имената на останалите участници са Румяна Нейкова, Емануела, Десислава, Асдис Ран, Наско Сираков, Миро, Евгени Минчев и Нона Йотова.
Вижте предполагаемите участници в Dancing Stars във вихъра на танца >>

Жан-Клод ван Дам не е така чаканата "международна звезда" за риалитито, научи "Стандарт" от сигурни източници. Много по-вероятно е другият спряган за гост - Къванч Татлъ, познат като Мехмед от "Перла", да гледа танците, защото така или иначе скоро ще идва у нас и сериалът вдига рейтинга на bTV до небесата.
Вижте снимки на Мехмед от Перла >>
Вижте снимки от булчинска фотосесия на Мария >>
Вижте още снимки на Мария >>