ТВ водещата признава, че именно заради тази вътрешна промяна у нея, с режисьора Николай Русакиев са очертали новите линии в развитието на "Горещо". Така Венета Райкова започва освен да кани в студиото си силиконови звезди, да прави и журналистически разследвания, свързани с известни личности, като това за Ванга. На снимките в Петрич, с екипа на Венета пътува и 6-месечния й син.

Въпреки всичко, Венета заявява, че няма да се откаже съвсем от светските персони. "През този сезон показахме Емилия в новия й дом, за който се говореше какво ли не. Между другото само нея мога да нарека звезда. Виждала съм повечето от популярните ни личности къде живеят и какъв стандарт на живот имат, в този смисъл само Емилия е 100% звезда" - казва тя.

Откровенията на Емилия в "Горещо" >>
Вижте снимки от дома на Емилия >>

"Ще има място за силикон в "Горещо", но без въпроса "кой ти го плати". Защото хора, които са ме упреквали за тези въпроси, сега ги задават. Жалко и тъжно е, че имитират стария ми стил на водене. Е, ние пак сме с едни гърди пред тях. След някоя и друга година ще започнат да имитират това, което правим сега" - хвали се Венета.

Вижте снимки на Венета >>