"Нямам треньор. Това е лудост, нали? Но нямам нужда някой да ме мотивира. Обичам да спортувам. Вманиачена съм в обръчите хула-хууп, занимавам се с тях по 20 минути на ден. Не използвам вдлъбнатия пластмасов вид, с който играехме като деца, а открих нов вид, който е по-малък и по-тежък", разкрива красивата актриса.

"Късметлийка съм, че имам басейн в дома си в Уестчестър, плувам по половин час на ден. Или тренирам у дома, когато съм в апартамента ни в Манхатън. Спортувам поне по 45 минути дневно, седем дни в седмицата", сподели Зита-Джоунс пред декемврийския брой на списание "ИнСтайл", цитирана от БГНЕС.

Актрисата, която е майка на две деца от съпруга си Майкъл Дъглас, признава, че опитва да се придържа към здравословна диета през по-голямата част от времето. "Не се ограничавам от храна, не съм светица. Обичам масло и сметана, но също така хапвам много зърнени храни и плодове", разкри актрисата.

Родената в Уелс звезда разказа още, че вътрешната й сила и увереност я карат да се чувства по-бляскаво. Тя обаче не пести грижи за външния си вид и преди време дори сподели на шега, че е излязла от утробата на майка си с грим.

Вижте снимки на перфектно поддържаната Катрин >>